Reguli privind piața - Machineseeker.ro

Regulile pieței

Numai oferte concrete

Introduceți în baza de date numai oferte concrete. Din păcate, reclamele care constau doar în sloganuri precum "toate tipurile de mașini xy" nu pot fi activate. Pentru fiecare anunț trebuie să se ofere fie un anumit utilaj, fie un pachet fix de mai multe utilaje. În cazul unui pachet de mașini, este necesară o descriere clară a mașinilor asociate în textul anunțului. Cu toate acestea, experiența arată că anunțurile pentru mașini individuale primesc mult mai multă atenție decât pachetele de mașini.

Anunțuri publicitare întotdeauna cu o descriere tehnică semnificativă

Includeți o descriere semnificativă în câmpul de date tehnice cu anunțurile dumneavoastră pe Machineseeker. La noi nu sunt posibile anunțurile fără date tehnice. Sfaturi utile pentru crearea de reclame cu vânzări puternice pot fi găsite aici.

Nu sunt posibile anunțuri anonime sau cu număr de cutie

Includeți-vă numele și adresa completă în profilul de vânzător. Din păcate, anunțurile anonime nu sunt posibile la noi.

Fără numere de telefon/fax sau adrese de e-mail în textul anunțului.

Anunțurile nu trebuie să conțină numere de telefon, numere de fax, numere de telefon mobil și adrese de e-mail. Detaliile dvs. de contact sunt generate automat din contul dvs. de client și sunt, de asemenea, afișate în anunțul finalizat. Prin urmare, nu este necesar să introduceți datele dumneavoastră de contact în textul anunțului.

Fără adrese de internet în reclame

Textul publicitar și imaginile ofertelor de mașini nu trebuie să conțină adrese de internet. Dacă sunteți interesat de logo-ul publicitar pentru pagina dvs. de start, îl puteți rezerva aici.

Fără trimiteri la alte reclame

Anunțurile nu pot conține trimiteri la alte anunțuri ale unui furnizor. În plus, nu sunt permise referiri la magazinele online ale furnizorului și la alte platforme de tranzacționare sau de licitație.

Este posibil ca mașinile anunțate ca anunțuri să nu facă parte dintr-o licitație.

Ștergeți articolele vândute

Vă rugăm să ștergeți sau să întrerupeți imediat articolele vândute. Încercăm în permanență să ne actualizăm baza de date. Prin urmare, grupurile de autoturisme sunt extrem de nedorite sau interzise de AGB.

Nici o nouă încărcare după ștergerea anunțului

Nu este permisă încărcarea imediată a reclamelor șterse anterior din motive de denaturare a concurenței.

Nu există logo-uri ca imagini ale mașinii sau în imaginea mașinii

Nu postați logo-uri ale companiei ca imagini ale mașinii. De asemenea, este interzisă plasarea de logo-uri ale companiilor în imaginile mașinilor.

Numai imagini pe care sunteți autorizat să le utilizați

În mod similar, fotografiile producătorului, al căror drept de autor este deținut chiar de către producător sau fotografiile concurenților, pot fi încărcate numai cu permisiunea scrisă a deținătorului respectivului drept de autor.

Nu există imagini de tip placeholder

Imaginile publicitare care conțin doar "photo to follow" sau altele similare nu sunt posibile.

Nu copiați texte de la concurenți

Vă rugăm să întocmiți singuri descrierile tehnice ale obiectelor pe care le vindeți. Copierea textelor și a unor părți de texte din anunțurile altor vânzători este interzisă și, de obicei, aduce doar probleme pe care nu vi le doriți.

Fără liste de cuvinte cheie/termeni de căutare în anunțuri

Furnizați numai descrieri tehnice relevante pentru mașinile respective. Nu este posibilă utilizarea de cuvinte-cheie sau de liste de cuvinte de căutare. De asemenea, publicitatea pentru alte mașini, produse, consumabile și publicitate generală nu este posibilă.

Fără nume de companii și repetiții de cuvinte în titlul anunțului.

Este interzisă menționarea numelui propriei companii, precum și repetarea de cuvinte în titlul anunțului. Producătorii sunt excluși din acest regulament.

Selectați categoria corectă de mașini

De asemenea, vă rugăm să aveți grijă, în interesul dumneavoastră, să vă plasați anunțurile în categoriile corecte.

Nu există reclame de 1€

Vă rugăm să nu includeți prețuri de 1€ în anunțuri. Anunțurile care indică 1 € ca preț de achiziție (și ca FP sau VB) nu vor fi activate. Dacă nu doriți să introduceți un preț, vă rugăm să lăsați câmpul "preț" necompletat la introducere. Apoi, nota "Informații despre preț" este afișată automat pentru anunțul dumneavoastră.

Fără titluri de publicitate promoțională

Introduceți informații semnificative pentru desemnarea mașinii/tipului de vehicul, precum și pentru producător și model și nu utilizați formulări publicitare. Doar în acest fel anunțurile dvs. pot fi găsite de potențialii cumpărători prin intermediul funcției de căutare.

Numere de telefon accesibile în detaliile de contact

Atunci când furnizați datele dumneavoastră de contact, asigurați-vă că includeți un număr de telefon care poate fi contactat.

Fără reclame multiple

Nu postați același articol de mai multe ori.

Reguli suplimentare de piață pentru anunțurile de tip buy-it-now

Nu există informații de contact

Anunțurile de tip "cumpără acum" nu trebuie să conțină informații de contact. Pe lângă numerele de telefon, numerele de fax, numerele de telefonie mobilă și adresele de e-mail, acestea includ numele propriei companii, logo-ul propriei companii, adresa proprie și numele persoanelor de contact. De asemenea, imaginile, videoclipurile și fișierele atașate nu trebuie să conțină informații de contact. Nu sunt permise notele de genul "Recondiționat de [numele propriei companii]".

Informațiile privind locația din secțiunea "Locația anunțului" trebuie să se limiteze la oraș și țară (de exemplu, Essen, Germania). Nu este permisă indicarea adresei exacte, inclusiv a străzii, a numărului casei și a codului poștal.

Descriere cuprinzătoare

Anunțurile dumneavoastră de tip "cumpără acum" se vând foarte bine dacă sunt complete și descrise cu precizie. Informațiile detaliate permit vânzări fără complicații și reduc volumul de muncă. Consolidarea încrederii în sine prin asigurarea utilizării corecte a regulilor ortografice și gramaticale.

Conținutul recomandat:

  1. Clasificarea precisă a categoriilor
  2. Descriere tehnică detaliată
  3. Domenii de aplicare, grupuri de cumpărători (de exemplu, meșteșugari, artizani)
  4. Imagini vii și materiale video (de înaltă calitate)
  5. Opțional: Compatibilitate cu alte mașini, accesorii etc.
  6. Explicația afecțiunii
  7. Dacă este cazul: Numărul de ore de funcționare

Fără reclame colective

Anunțurile de tip "Cumpărăm acum" trebuie să se refere la articole sau ansambluri individuale. Gruparea unei mari varietăți de articole într-un singur anunț nu este oportună pentru anunțurile de tip "cumpără acum" și, prin urmare, este interzisă.

Vă rugăm să anunțați întotdeauna articolele sau ansamblurile prin crearea unui nou anunț "Cumpărăm acum". Acest lucru garantează că fiecărui nou anunț de tip "cumpără acum" i se atribuie propriul ID de anunț, iar achizițiile sau cererile de cumpărare pot fi atribuite în mod clar.

Condiții pentru publicitatea simultană pe alte platforme

Bunurile anunțate prin intermediul Buy It Now pot fi oferite simultan pe o altă platformă online sau în propriul magazin online numai dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

  1. Vânzătorul trebuie să se asigure că bunurile oferite pe Maschinensucher sunt disponibile în orice moment.
  2. În cazul în care un articol este vândut prin intermediul unei alte platforme sau al propriului dvs. magazin online, anunțul "buy-it-now" de pe Maschinensucher trebuie să fie dezactivat imediat.
Notă: Toate celelalte reguli ale pieței se aplică și la anunțurile de tip "cumpără acum".