Aplicație mobilă - Machineseeker.ro

Aplicație pentru utilaje folosite de la Machineseeker

În aplicația noastră gratuită veți găsi peste 200.000 de utilaje și vehicule uzate din peste 2.000 de categorii, cum ar fi prelucrarea lemnului și a metalelor, stivuitoare și tehnologie alimentară, în mod convenabil pe iPhone, iPad sau smartphone-ul dumneavoastră Android.

download iPhone
download Android

Mai mult de jumătate dintre clienții noștri folosesc portalul nostru prin intermediul smartphone-urilor și tabletelor pentru a cumpăra și vinde utilaje uzate cu ușurință și în mod eficient.

Aplicație mobilă
Aplicație mobilă

Avantajele dumneavoastră dintr-o privire

Avantajele aplicației pentru părțile interesate:

  • Căutări salvabile pentru anunțuri și licitații
  • Diverse funcții de filtrare
  • Opțiuni de contact și de redirecționare, de exemplu, prin WhatsApp

Comercianți și vânzători de utilaje uzate:

  • Introducerea simplificată a anunțurilor direct prin intermediul aplicației
  • Notificări push pentru solicitările clienților
  • Autentificare cu doi factori

Descărcați acum aplicația gratuită Machineseeker, încercați-o și beneficiați de toate avantajele.

Așa cum au promis dezvoltatorii, aplicația crește încetul cu încetul! Între timp, la fel de bine ca pe desktop, mare laudă!
Utilizatori iOS
Solicitările clienților sunt primite direct. În acest fel, puteți reacționa imediat. O necesitate pentru dealerii de mașini!
Utilizatori iOS
Sus! Este foarte ușor să creați reclame cu ajutorul aplicației. Înainte, trebuia să transfer imaginile pe PC. Acum mă duc doar cu telefonul mobil și gata. Țineți-o tot așa!
Utilizatori Android
Cel mai bun catalog de mașini! Super aplicație cu toate funcțiile necesare!
Utilizatori Android
Smartphone - Aplicație
Aplicație mobilă

Crearea simplificată de anunțuri

Creați anunțuri extinse în calitate de comerciant sau vânzător în doar câțiva pași, datorită introducerii simplificate a anunțurilor. Puteți încărca și edita cu ușurință imagini ale mașinilor dvs. de pe smartphone sau tabletă direct în aplicație. Trecerea de la vizualizarea simplificată la vizualizarea extinsă vă permite să integrați informații suplimentare în anunțul dumneavoastră. După publicarea anunțului, puteți edita, întrerupe, reactiva sau șterge anunțul utilizând opțiunea de gestionare din aplicație.

download iPhone
download Android

Contact simplu și rapid

Contact ușor și rapid direct în fiecare anunț și în listele de căutare corespunzătoare. Pur și simplu contactați vânzătorul prin mesaj sau, opțional, prin telefon.

download iPhone
download Android
Aplicație mobilă
Aplicație mobilă

Feedback-ul aplicației

Aveți o întrebare sau o solicitare de funcționalitate cu privire la aplicația noastră pentru mașini second-hand? Apoi, utilizați formularul de contact .