Noul pasteurizator tip batch 300 litriDairy Machinery UK
BPT 300
Noul pasteurizator tip batch 300 litri
Dairy Machinery UK
BPT 300
Anul fabricației
2025
Condiție
Utilizat
Locație
Derby 

Afișați imaginile
Afișează harta
Date despre utilaj
- Descrierea mașinii:
- Noul pasteurizator tip batch 300 litri
- Producător:
- Dairy Machinery UK
- Model:
- BPT 300
- Anul fabricației:
- 2025
- Condiție:
- folosit
Preț și locație
- Locație:
- Derby, UK
Apelați
Vânzare de utilaje

Ați listat deja utilajul dumneavoastră folosit?
Vindeți prin Machineseeker fără comision.
Mai multe despre vânzarea de utilaje
Mai multe despre vânzarea de utilaje
Detalii despre ofertă
- ID-ul listei:
- A20246335
- Număr de referință:
- 5557905
- Ultima actualizare:
- pe 09.10.2025
Descriere
Noi pasteurizatoare pe loturi la comandă, disponibile la cerere. Oferim pasteurizatoare noi pe loturi pentru industria alimentară și a băuturilor. Seria noastră BPT este potrivită pentru pasteurizarea laptelui, amestecuri pentru înghețată, fermentarea înghețatei, producția de sosuri, industria berii etc.
APLICAȚII:
* Procesarea laptelui: Folosite frecvent în industria lactatelor pentru pasteurizarea laptelui și a produselor lactate.
* Producția de brânzeturi: Utilizate înainte de fabricarea brânzei pentru asigurarea siguranței.
* Producția de înghețată: Pasteurizează amestecul de bază înainte de procesul de înghețare.
AVANTAJELE PASTEURIZĂRII PE LOTURI:
* Eficiente din punct de vedere al costurilor: De obicei, mai accesibile decât pasteurizatoarele continue pentru afaceri mici și medii.
* Flexibilitate: Potrivite pentru loturi mici sau produse/rețete variate.
* Control al calității: Permite controlul optim al procesului de pasteurizare.
Capacitate (litri): 300
Panou de control: cutie de control din inox, comenzi, termoregulator, agitator cu funcție ON/OFF, înregistrator de diagrame;
Opțiuni de încălzire: elemente de încălzire, apă fierbinte sau abur
Pasteurizarea laptelui: 68–75°C
Dsdpfx Agsxl N H Uo Sjku
Temperaturi maxime: 95°C
Opțiuni de răcire: conectare la rezervor de gheață și circulare apă rece prin manta; racord plăci schimbător la evacuare;
Timp de încălzire: Între 30 min și 1 oră pentru seriile BPT100–BPT500 cu elemente de încălzire; BPT600–BPT2000 cu apă fierbinte sau abur;
Timp de răcire: 30–45 min, depinzând de temperatura de răcire; schimbător cu plăci—30 min standard;
Construcție: inox 316L și 304, triplă manta cu izolație;
Agitare: amestecare lentă cu duble suporturi pe două niveluri diferite; amestecare de forfecare ridicată pentru înghețată;
Curățare: cap de pulverizare intern pentru curățare uniformă cu apă fierbinte și substanțe chimice de uz alimentar;
Automatizare: Oferim automatizare completă pentru pasteurizatoarele pe loturi, acoperind ciclul complet de la încălzire la răcire. Costuri suplimentare pentru opțiunea automatizată.
Capace: două capace rabatabile pentru curățare și inspecție ușoară;
Evacuare produs: DIN40-DIN50 pe con semirotund, pentru evacuarea completă a produsului;
Utilizare: pasteurizare lapte/amestecuri pentru înghețată/fermentare înghețată/sosuri;
Timp de livrare: 5–8 săptămâni de la comandă. Pot apărea întârzieri din cauza COVID-19.
Anunțul publicitar a fost tradus automat și ar putea apărea unele erori de traducere.
APLICAȚII:
* Procesarea laptelui: Folosite frecvent în industria lactatelor pentru pasteurizarea laptelui și a produselor lactate.
* Producția de brânzeturi: Utilizate înainte de fabricarea brânzei pentru asigurarea siguranței.
* Producția de înghețată: Pasteurizează amestecul de bază înainte de procesul de înghețare.
AVANTAJELE PASTEURIZĂRII PE LOTURI:
* Eficiente din punct de vedere al costurilor: De obicei, mai accesibile decât pasteurizatoarele continue pentru afaceri mici și medii.
* Flexibilitate: Potrivite pentru loturi mici sau produse/rețete variate.
* Control al calității: Permite controlul optim al procesului de pasteurizare.
Capacitate (litri): 300
Panou de control: cutie de control din inox, comenzi, termoregulator, agitator cu funcție ON/OFF, înregistrator de diagrame;
Opțiuni de încălzire: elemente de încălzire, apă fierbinte sau abur
Pasteurizarea laptelui: 68–75°C
Dsdpfx Agsxl N H Uo Sjku
Temperaturi maxime: 95°C
Opțiuni de răcire: conectare la rezervor de gheață și circulare apă rece prin manta; racord plăci schimbător la evacuare;
Timp de încălzire: Între 30 min și 1 oră pentru seriile BPT100–BPT500 cu elemente de încălzire; BPT600–BPT2000 cu apă fierbinte sau abur;
Timp de răcire: 30–45 min, depinzând de temperatura de răcire; schimbător cu plăci—30 min standard;
Construcție: inox 316L și 304, triplă manta cu izolație;
Agitare: amestecare lentă cu duble suporturi pe două niveluri diferite; amestecare de forfecare ridicată pentru înghețată;
Curățare: cap de pulverizare intern pentru curățare uniformă cu apă fierbinte și substanțe chimice de uz alimentar;
Automatizare: Oferim automatizare completă pentru pasteurizatoarele pe loturi, acoperind ciclul complet de la încălzire la răcire. Costuri suplimentare pentru opțiunea automatizată.
Capace: două capace rabatabile pentru curățare și inspecție ușoară;
Evacuare produs: DIN40-DIN50 pe con semirotund, pentru evacuarea completă a produsului;
Utilizare: pasteurizare lapte/amestecuri pentru înghețată/fermentare înghețată/sosuri;
Timp de livrare: 5–8 săptămâni de la comandă. Pot apărea întârzieri din cauza COVID-19.
Anunțul publicitar a fost tradus automat și ar putea apărea unele erori de traducere.
Furnizor
Notă: Înregistrați-vă gratuit sau conectați-vă, pentru a accesa toate informațiile.
Înregistrat din: 2017
Trimiteți solicitarea
Telefon & Fax
+44 1332 ... anunțuri
Anunțul dvs. a fost șters cu succes
A apărut o eroare